Of u nu iemand zoekt voor 4 uurtjes in de week, iemand die tweewekelijks een handje komt helpen zodanig uw huis er pico bello bij ligt tegen dat u van uw werk komt?
U beslist zelf wanneer en voor hoeveel uur u iemand wenst met een minimum van 3 uur.

In samenspraak met u zullen we kijken wanneer wij een interieurverzorgster vrij hebben, natuurlijk proberen we hier zoveel mogelijk aan uw wensen en voorkeuren te voldoen.

Eénmaal we een geschikte huishoudhulp gevonden hebben komen wij deze persoonlijk aan u voorstellen.

De interieurverzorgster wordt specifiek naar uw behoeften uitgekozen. Samen met hen streven wij naar een perfecte afwerking van de gevraagde diensten en garanderen wij u een absolute discretie. Zo zijn al onze interieurverzorgsters grondig geselecteerd en worden zij tijdens de job steeds nauw opgevolgd.

U krijgt een gebruikersovereenkomst van ons aangeboden met de duidelijke afspraken voor een vlotte samenwerking te garanderen. Hierna kan de poetshulp op de afgesproken dag(en), aan de slag.

U betaalt enkel per effectief gepresteerd uur 1 dienstencheque.

Er zijn voor u als klant geen verdere onkosten zoals admnistratie-, verzekerings- of vervoerskosten!

Natuurlijk krijgt u steeds dezelfde interieurverzorgster bij u thuis. Ingeval van ziekte of verlof brengen wij u hiervan onmiddellijk van op de hoogte en zullen wij in samenspraak met u voor een degelijke vervanging zorgen.

 

Wij leveren momenteel poetshulp met dienstencheques aan huis in de grote regio Waasland hieronder vallen Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Sint-Pauwels, Beveren-Waas, Temse, Stekene, Haasdonk, Belsele, Sint-Gillis-Waas, Vrasene, Melsele, Zele, Meerdonk, Waasmunster, Sinaai-Waas, Tielrode, Verrebroek, Kemzeke, De Klinge, Zwijndrecht, Kieldrecht, Bornem, Hamme, Moerbeke-Waas, Elversele, Burcht, Kallo, Weert, Antwerpen en enkele andere dorpen/steden.

Welke diensten mag onze interieurverzorgster uitvoeren?

  • schoonmaken
  • ramen lappen
  • wassen en strijken
  • bereiden van maaltijden
  • kleine occasionele naaiwerken
  • boodschappen halen (enkel voor dagelijkse behoeften)

Wat kan niet?

  • tuinonderhoud
  • allerhande herstellingen (bv. gootsteen, elektrische toestellen, …)
  • behangen en schilderen
Voor een aanvraag of verdere vragen kan u ons altijd contacteren op info@marys.be of telefonisch 0478 / 625 984.