Heropstart dienstverlening op maandag 4 Mei 2020

Beste klant,

 

Vanaf 4 mei starten we onze diensten terug op wat het betreft het poetsen bij klanten thuis.

U mag uw poetshulp verwachten op het geplande moment.

 

Instructies voor de gebruiker

  • een poetshulp mag onder geen enkel beding werken bij een (vermoedelijke) besmet persoon. De klant informeert de dienstencheque-onderneming zo snel mogelijk.
  • De klant organiseert een veilige werkplek om de handen te wassen een propere handdoek een desinfecterend middel (javel 10° verdund met water) en uiteraard alle poetsmateriaal en producten.
  • De gebruiker zorgt ervoor dat de werkplek – daar waar mogelijk, doch maximaal goed verlucht wordt, best vooraleer de poetshulp aanwezig is.
  • Bij het poetsen vermijdt  de gebruiker contact met de poetshulp. Indien de woning het toelaat bevindt de klant zich in een afzonderlijke ruimte tijdens het werk. Indien dat niet mogelijk is wordt de maximale haalbare afstand gerespecteerd. Indien een afstand van minimaal 1.5 meter niet haalbaar is mag er niet gewerkt worden.
  • De dienstencheques dienen op voorhand klaargelegd te worden om persoonlijk contact te vermijden. Het is absoluut aan te bevelen om van elektronische dienstencheques gebruik te maken.

Wij rekenen op onze klanten om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

STAY SAFE