Tijdelijke sluiting Marys Poetsdienst: Covid-19

Beste,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en bijkomende maatregelen die gisteren van kracht zijn gegaan aangaande Covid-19, hebben wij na lang beraad besloten dat wij onze dienstverlening tijdelijk zullen stopzetten. Dit omwille van de veiligheid en gezondheid van onze klanten en ons personeel, die wij in het bijzonder wensen te beschermen. Omstreeks 12.00 uur op 18 Maart 2020 hebben wij dan ook alle werkzaamheden stilgelegd en dit voorlopig tem zondag 5 April 2020.

Alle verdere ontwikkelingen kunnen jullie volgen op onze website bij het onderdeel nieuws: https://marys.be/category/nieuws/ . Vanaf de maatregelen zouden wijzigen en wij onze dienstverlening op een veilige manier kunnen verzekeren zullen wij de klanten en onze medewerkers hiervoor inlichten.

Wij zijn gedurende deze periode niet meer permanent telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren. U kan ons best per mail sturen of een bericht achterlaten dan trachten wij u zo snel mogelijk te antwoorden.

Indien u nog vragen heeft over het virus of de verdere ontwikkelingen ervan kan u terecht op https://www.info-coronavirus.be/nl/

We hopen alvast op begrip in deze bijzondere tijden maar geloven dat dit de juiste beslissing is om het algemeen welzijn te garanderen.

Met vriendelijke groeten,

De directie van Marys Poetsdienst